Έλεγχος και ρύθμιση στους βηματοδότες (εάν απαιτείται) στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους κατοίκους του Νησιού μας, ότι μετά τη δράση της καταγραφής βηματοδοτών και απινιδωτών, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η Καρδιολογική Κλινική σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, η οποία στέλνει δύο εξαιρετικούς Ηλεκτροφυσιολόγους θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο και την ρύθμιση αν απαιτείται των συσκευών, ως ακολούθως:

  • Στις 17/06/2023 θα εξεταστούν οι ασθενείς οι οποίοι /ες φέρουν βηματοδοτική ή απινιδωτική συσκευή της εταιρείας Medronic.
  • Στις 18/06/2023 θα εξεταστούν οι ασθενείς οι οποίοι/ες φέρουν βηματοδοτική ή απινιδωτική συσκευή των εταιρειών Boston scientific, St Jude, Abbott, Biotronic

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προσέλθουν, ανάλογα με τη συσκευή που φέρουν, στις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες 9-12 το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης (πρώην εμβολιαστικό κέντρο).

Δύνανται ακόμη να προσέλθουν για εξέταση και όσοι/ες ασθενείς για οποιοδήποτε λόγω δεν είχαν καταγραφεί.

Στόχος της Διοίκησης είναι ο έλεγχος των βηματοδοτών και απινιδωτών να πραγματοποιείται στο Νοσοκομείο μας. Ήδη για τον παραπάνω σκοπό εκπαιδεύεται καρδιολόγος Ιατρός του νοσοκομείου μας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Σταθερή επιδίωξη μας είναι να περιοριστεί η μετακίνηση των συμπολιτών μας σε κέντρα της Αθήνας και της ηπειρωτικής Ελλάδας, μειώνοντας την οικονομική επιβάρυνση και προσωπική ταλαιπωρία που συνεπάγεται αυτή η μετακίνηση.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο